Udvidede rettigheder til dokumentoverskrivning giver dig mulighed for at definere reglerne for, hvornår en bruger eller brugergruppe kan overskrive en eksisterende version af det sidst redigerede dokument. For eksempel kan du tildele dig selv rettigheder til at overskrive den aktuelle version af dokumenterne. Men i nogle tilfælde ønsker du at give disse overskrivningsrettigheder til andre almindelige brugere. Når du har tildelt rettighederne, kan du ikke selv overskrive den aktuelle version af dokumentet.
<aside> ⚠️
Bemærk venligst:
Så, i tilfælde af at du har rettigheder til at overskrive den aktuelle version af dokumenterne, og du har behov for at give sådanne rettigheder til en anden gruppe brugere.
Skift til fanen Adressebog.
Naviger til brugergruppen, højreklik og vælg Udvidede overskrivningsrettigheder fra kontekstmenuen. Alternativt kan du klikke på Udvidede overskrivningsrettigheder på værktøjslinjen.

Tilføj den bruger, hvis rettigheder du ønsker at arve fra, ved at følge instruktionerne i vinduet Udvidede overskrivningsrettigheder.

I dette tilfælde har vi knyttet 'Sales' gruppen til brugeren 'Alexander'. Som resultat kan kun brugergruppen 'Sales' overskrive den aktuelle version af dokumentet.